به بهانه درخشش آرش مجیدی در سریال جزر و مد؛
پختگی یک بازیگر بی حاشیه
✍️ اکبر حیدرپور
سریال جزر و مد به کارگردانی محمدحسین لطیفی کارگردان خوش سابقه تلویزیون و سینما، از سریال های در حال پخش شبکه نمایش خانگی است که از پلتفرم استارنت پخش می شود.
این سریال که تاکنون ده قسمت از آن منتشر شده، اثری قابل دفاع است که به نسبت بسیاری از آثار پرمدعا و با تبلیغات فراوان شبکه خانگی عملکرد بهتری دارد.
آرش مجیدی بازیگر توانا و بی حاشیه تلویزیون و سینما، ایفاگر نقش اصلی این سریال است که در کنار بازیگرانی مانند سمیرا حسن پور، سعید چنگیزیان، نازنین فراهانی، علیرضا استادی، آزاده زارعی و… عملکرد خوبی دارد.
بازی باور پذیر او در نقش رئیس شرکتی که تحت فرمان مادر خود است و درگیری های او در مواجهه با مهاجرت خانواده اش و قتل ناخواسته ای که انجام داده، وجوه دیگری از ظرفیت بازیگری تو را نشان داده، همچنین درگیری های عاطفی که با آن مواجه شده پیچیدگی این نقش را مضاعف کرده است.
مجیدی که فعالیتش را از اواخر دهه هفتاد با نقش کوتاهی در فیلم مطرح و پرحاشیه شوکران به کارگردانی بهروز افخمی آغاز کرد، در اوایل دهه هشتاد با سریال طنز من یک مستاجرم ساخته پریسا بخت آور که در آن زمان بسیار پربیننده بود به مخاطب عام تلویزیون معرفی شد.
اما در ادامه مسیر متفاوتی را در پیش گرفت و در سریال های جدی و موفقی فعالیت خود را پی گرفت.
بی تردید اوج نقش آفرینی او در سریال ارمغان تاریکی ساخته جلیل سامان بود که در نقش یکی از اعضای گروهک منافقین درگیر عشق ممنوعه ای می شود. بازی او بخصوص در سکانس هایش با لیلا زارع و دوران نابینایی فوق العاده است.
مجیدی در آثاری مانند زیر هشت، دلدادگان، شیدایی، رستگاران و.. نیز حضوری درخشان دارد. همچنین حضور او در فصل سوم سریال سرزمین مادری که ادامه دهنده نقش شهاب حسینی بود، قابل توجه و موفق است.
این بازیگر که با سینما فعالیت خود را آغاز کرد، علیرغم توانایی های بالای خود حضور کمرنگ تری در قاب سینما دارد و بجز فیلم خوب سر به مهر (هادی مقدم دوست) و فیلم روباه (بهروز افخمی) اثر قابل اعتنایی در کارنامه سینمایی اش دیده نمی شود.
این هم از ضعف های سینمای ماست که یک سری بازیگران توانا اما بی حاشیه که در باند و دسته ای قرار ندارند، کمتر جایی در آن دارند!
شاید اگر مجیدی بازیگر پرحاشیه تری بود و در هر محفلی حضور پیدا می کرد و یا در صفحه اینستاگرامش راجع به هر موضوعی اظهار نظر داشت، شرایط برای او متفاوت بود.
اما او بی حاشیه و آهسته و پیوسته به مسیر هنری اش ادامه می دهد و اکنون که در پنجاه سالگی و اوج دوران پختگی خود قرار دارد، می تواند نقش آفرینی های ماندگارتری در سینما، تلویزیون و شبکه نمایش خانگی از خود به جای بگذارد.
در همه جای دنیا این سن، سن پختگی یک بازیگر است و بهترین نقش ها برای آنها نوشته می شود.
امیدواریم از این بازیگر بااخلاق و موفق، باز هم کارهای خوبی ببینیم.
اکبر حیدرپور
دیدگاهتان را بنویسید